Vul je e-mail in en blijf volledig op de hoogte!

De veroordeling van Ernest Louwes

Ernest Louwes is eerst vrijgesproken en toen tot 12 jaar veroordeeld wegens moord. Dit vonnis werd vernietigd door de Hoge Raad. Met nieuw bewijs werd hij toch weer veroordeeld. In dit eerste deel, bestaande uit twaalf afleveringen, wordt het bewijs behandeld op basis waarvan hij veroordeeld is.

NOG NIET BESCHIKBAAR

Deel 2 - Aanwijzingen op De Plaats Delict

Aanwijzingen op De Plaats Delict

Op De Plaats Delict zijn veel aanwijzingen te zien over hoe de moord verlopen is en welke handelingen de dader daar heeft verricht. Op een bijzondere wijze wordt hier in dit deel inzicht in gegeven.

NOG NIET BESCHIKBAAR

Deel 3 - Welke informatie is er nog meer?

Welke informatie is er nog meer?

Op basis van het uitgevoerde onderzoek door het onderzoeksteam, NFI en burgers is er nog meer informatie beschikbaar over allerlei aspecten in relatie tot deze moord. Ook deze informatie is relevant bij het bepalen van uw oordeel.

HELP DOOR TE ONDERSTEUNEN

Dit project is gestart dankzij grote inspanningen van een klein aantal vrijwilligers.

Wij vinden het belangrijk om jou in staat te stellen zelf jouw oordeel te vormen over deze geruchtmakende moordzaak. Adviezen en tips zijn meer dan welkom, zodat je de zaak echt van alle kanten kunt bekijken.

Om alle afleveringen met dezelfde kwaliteit en aanpak te kunnen maken is ook financiële steun belangrijk.

Check de informatie in FactLab Archief

FactLab

In FactLab tref je alle informatie aan en kan je zelf checken dat wat in de afleveringen wordt gezegd echt in de stukken staat. Hier wordt ook eigen onderzoek gedaan en de resultaten worden met je gedeeld.